ЈИХУА 853Д УСБ 3А - Три Алатки - Станица За Лемење, Станица За Преработка На Топол Воздух и Напојување 0~3А, 0-15В со режими на излез и тестирање. ИСТО ТАКА, ДИСПЛЕЈ Q/°F, Диги

ЈИХУА 853Д УСБ 3А - Три Алатки - Станица За Лемење, Станица За Преработка На Топол Воздух и Напојување 0~3А, 0-15В со режими

DEN 3.33

Свеж

Достапно.

4 х Топол Воздух млазници. 10 х Избрани Совети За Железо. 1 х Иц Екстрактор. 1 х Пумпа За Одлемување (златна). 1 x ESD-Безбедни пинцети. 1 х лемење без Олово (0,8 мм 35гр). 1 х Држач За Рачка за Лемење (со волна топка и колофон). 1 = 3-сега добивате три професионално интегрирани станици во еден компактен пакет. Серијата 853 D доаѓа опремена со станица за лемење, станица за преработка на топол воздух и станица за тестирање на напојување. Професионално Интегриран - не заглавуваме само три станици во една плоча и ја нарекуваме дневно. Можете да ги користите сите три станици истовремено. Затоа што сме сигурни дека ќе го цените многу ценетото време заштедено со тоа што нема да морате да управувате со три машини напред-назад. Моќ – станицата претвора 830w чиста електрична енергија во чиста изведба на рачката за лемење и пиштолот за топол воздух. Со толку голема резерва на енергија, секоја алатка може да го зголеми својот потенцијал за изведба при брзо загревање и да ги одржува нивните температури стабилизирани за вашата работа. Продолжен Животен Век-серија помошни функции кои ќе ви помогнат да ја зачувате вашата станица во состојба на нане подолго време. Вие не само што ќе заштедите на сметките за електрична енергија, туку и трошоците за замена на делови за носење. Овие функции вклучуваат режим на мирување, автоматско исклучување и многу повеќе. Изберете Јихуа со доверба - овој производ вклучува квалитетни додатоци и алатки за да обезбедите оптимално искуство за вашата работа. 12-Месечна Гаранција ЗА САД (Ексклузивна). Плус, нашиот тим обезбедува стручна помош 24/7 веднаш . Прашањата и Предлозите се добредојдени. ЗАБЕЛЕШКА : Резервните делови се лесно достапни во оваа продавница. Овој модел работи на 110-127 V со својот приклучок ВО САД. ВНИМАНИЕ : НЕ СМЕЕ да биде вклучен директно во електричен штекер ОД 220 V~240 V. Инспирирана ОД популарните барања на индустријата, Мулти-Станицата Од Серијата 853Д е комплетната работна станица 3-во-1 за вашите проекти. USB мулти-станицата 853 D 3 A ви овозможува да уживате во беспрекорен работен тек. Можете да лемете, тестирате и преработувате во рационализиран процес. Спакувани полни со перформанси и функции од професионално одделение за да ви помогнат да ја завршите работата. Мулти-станицата интегрира рачка за лемење, пиштол за топол воздух, волтметар и напојување во едно компактно пакување. Можете да спроведете целосна постапка за лемење/преработка на вашиот работен уред со само една станица. Зошто да не заштедите значителен простор и време со користење на оваа професионална мулти-станица?.