Возови на Бахман-Snap-Fit E-Z Track 16 PC. Е -З патеката дипломирана пирска сет - никел сребрена железница со сива лента - N скала, 8

Возови на Бахман-Snap-Fit E-Z Track 16 PC. Е -З патеката дипломирана пирска сет - никел сребрена железница со сива лента - N

-170 %

DEN 350.72

Свеж

Достапно.

После околу 8 часа работа, избришете ги шините на патеката и изложените тркала со мека крпа без лента. Ако автомобилите нема да парат, проверете дали автомобилите не се позиционирани над магнет што не се наметнува или се паркираат на кривата. По 24 часа употреба, потребно е подмачкување на светлина за да се задржи возот во врвна состојба на работа. Проверете ги сите врски и проверете дали нема метал од кој било вид низ шините. Работи подобро по неколку часа време на пробивање. Едноставно склопување. Делот за терминал/одмор подоцна ќе биде поврзан со електричен пакет и напојување, па ставете го во близина на излез или лента за напојување. За да направите позитивни и безбедни врски со овие, притиснете ги копчињата и вметнете ги секоја од голите краеви на жицата за поврзување од вашиот додаток. Не обидувајте се да ги поврзете автомобилите кога се позиционираат преку магнет под патека. Возови на Бахман-Snap-Fit E-Z Track 16 PC. Ако вашиот сет доаѓа со тендер, прикачете го на локомотивата. Пред-боја. За да ги разоткриете спојниците на E-Z Mate, запрете два спојки директно над магнет под патеката. Ако автомобилите нема да бидат разоткриени, проверете дали спојниците се поставени директно во непосредна близина на индикаторот за положба на магнет и дека индикаторот е поставен во согласност со централната линија на магнет под патеката. Ако вашиот сет не доаѓа со еден, магнетите се достапни одделно (ставка бр. Следно - прикачете ја терминалната жица на контролорот за брзина со тоа што ќе ја вклучите во местото каде што вели „да се следи“. Дали напојувањето е вклучено во живо во живо?. Не користете вообичаени растворувачи, тие можат да ја оштетат пластиката - користете чистач на песна. Ставете ја локомотивата на патеката и стартувајте ги тркалата напред и назад преку траењето на терминалот. Неизградбата се јавува само кога над магнет под патеката и кога нема напнатост помеѓу автомобилите. Одлучете каде да го поставите вашиот воз - сува, цврста, рамна површина работи најдобро!. Инсталирајте магнет под патека, ако вашиот сет доаѓа со еден. Ако автомобилите нема да парат, проверете дали автомобилите не се позиционирани над магнет што не се наметнува или се паркираат на кривата. Возот изведува најдобро под чисти услови за работа. Опис на производот N Скала дипломирана пирс поставена од производителот N скала дипломиран пир. Потоа нежно притиснете ги автомобилите заедно - тие автоматски ќе се вклучат. За да ги разоткриете спојниците на E-Z Mate, запрете два спојки директно над магнет под патеката. Без напнатост помеѓу автомобилите, спојниците автоматски ќе се отворат. Забележете, вашето напојување е заштитено со прекинувач на колото што автоматски се ресетира откако ќе се поправи краток спој. Се препорачува Бахман Е-З-zир или други лубриканти на хоби-одделение. Некои сетови може да дојдат со контролер за брзина со два конектори за копче за притискање. Прилагодете го вашиот распоред. Терминал/Легал. Спојувањето на два автомобили со спојниците на Е-З е лесно како да ги туркате заедно кога не се над магнет под патека.

Избор на клиенти

Бахман Слика 8 Е -З пакет со пакет - N скала воз, 44878 Свеж
Бахман Слика 8 Е -З пакет со пакет - N скала воз, 44878

Дали жици е безбедна? За да ги разоткриете спојниците на EZ Mate, запрете два спојки директно над магнет под

DEN 1026.72
Блок за чистење на патеки за скала LGB Свеж
Блок за чистење на патеки за скала LGB

Економичен Безбедно Долг живот Нема абразиви Брзо Економичен Безбедно Долг живот Нема абразиви...

DEN 429.28