Халекс, 3/8 во. Флексибилен Метален Канал Ремени За Цевки Со 1 Дупка, 26211, 10 по пакување

Халекс, 3/8 во. Флексибилен Метален Канал Ремени За Цевки Со 1 Дупка, 26211, 10 по пакување

DEN 28.48

Свеж

Достапно.

Дизајниран за обезбедување на флексибилен метален канал на работните површини. Направено од галванизиран челик отпорен на корозија. УЛ и АДС наведени. Брз и лесен за инсталирање. Дизајниран за обезбедување на флексибилен метален канал на работните површини. Направено од галванизиран челик отпорен на корозија. УЛ и АДС наведени. Брз и лесен за инсталирање. 3/8 во. 1-Дупка Канал Ремени (10-Пакет) се наменети за обезбедување НА НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА / BX кабел со голем број на .475-.580 на дрво, ѕидарски или други работни површини. Исто така големини на кабли 14/3, 14/4, 12/2, 12/3, 12/3, 10/2, и 10/3. Изработени се од галванизиран челик и брзо и лесно се инсталираат.