Бриџстоун 2020 Турнеја Б РХ Топки За Голф

Бриџстоун 2020 Турнеја Б РХ Топки За Голф

DEN 0.33

Свеж

Достапно.

Нов реактивен уретански капак кој ги протега границите на она што е можно со традиционална уретанска топка. Револуционерниот реактивен уретански капак и овозможува на топката да реагира на уникатните потреби на секој клуб и шут. Дополнителното растојание и подобрената аеродинамика се резултат на новата технологија со Двојни Дупчиња. Додаденото растојание доаѓа од поефикасна траекторија на топката благодарение на помалото влечење кога топката е во лет. Постојаниот лет и перформанси се резултат на Комерцијалната Беспрекорна Технологија За Покривање. Дополнителното растојание и простување доаѓа од јадрото На Градационална Компресија.Одговара на брзините на замавнување под 105 МИЛЈИ НА ЧАС. Нов реактивен уретански капак кој ги протега границите на она што е можно со традиционална уретанска топка. Револуционерниот реактивен уретански капак и овозможува на топката да реагира на уникатните потреби на секој клуб и шут. Дополнителното растојание и подобрената аеродинамика се резултат на новата технологија со Двојни Дупчиња. Додаденото растојание доаѓа од поефикасна траекторија на топката благодарение на помалото влечење кога топката е во лет. Постојаниот лет и перформанси се резултат на Комерцијалната Беспрекорна Технологија За Покривање. Дополнителното растојание и простување доаѓа од јадрото На Градационална Компресија.Одговара на брзините на замавнување под 105 МИЛЈИ НА ЧАС. Бриџстоун ТУР Б РХ Топки За Голф префрлете се НА ТУР Б РХ за да почувствувате како е да се добие растојание, точност и одлучувачка предност во однос на конкуренцијата.Растојание за надминување на конкуренцијата и Точноста за да ви помогне да го пронајдете автопатот. Зголеменото растојание НА ТУР Б РХ доаѓа од зголемената брзина на топката како резултат на комерцијалната конструкција на јадрото и подобрената аеродинамика. ТУРНЕЈАТА B RX добива точност како резултат на пониски страна спин од градација основни изградба. Мета преку зелена ТУРНЕЈАТА Б РХ е дизајнирана да ви даде доверба на курсот.

Избор на клиенти

Бриџстоун Голф 2022 Турнеја Б РХС Голф Топки Свеж
Бриџстоун Голф 2022 Турнеја Б РХС Голф Топки

НОВАТА ТУРНЕЈА Б СО реактивен коефициент на интелигенција е ПОПАМЕТНАТА ТУРНЕЈА ТОПКА Комерцијалниот �

DEN 0.67
Тејлормаде 2022 Одговор На Турнејата Свеж
Тејлормаде 2022 Одговор На Турнејата

Ултра ниска 40 компресија јадро Speedmantle Со HFMq Хемиската реакција со вкрстено поврзување создава неповрат�

DEN 3.33
Тејлормаде 2022 Одговор На Турнејата Свеж
Тејлормаде 2022 Одговор На Турнејата

Нова Турнеја Лет Дупчиња Шема 100% Уретанска Покривка 100% Уретанска Покривка Нова Турнеја Лет Дупчиња Шем�

DEN 687.84