SafePro UZ40, 4x7-Инчен Бел Ултра Дри-Заклучување 40 Грама Месо Влошки, Абсорбента Месо Риба И Живина Пена Пена Влошки

SafePro UZ40, 4x7-Инчен Бел Ултра Дри-Заклучување 40 Грама Месо Влошки, Абсорбента Месо Риба И Живина Пена Пена Влошки

DEN 218.40

Свеж

Достапно.

Едно од основните дополнувања на арсеналот на вашето малопродажно работење. Со капацитет за апсорпција на течност од 40 грама, овие влошки за натопување можат ефикасно да ја елиминираат вишокот на влага од куќиште или послужавник со свежо месо, живина, риба и други производи. Нивната специјална постава е направена од целулозни влакна и запечатена во полиетиленска обвивка, перфорирана од едната страна. Обезбедени од несакани течности и мириси, витрините во вашата продавница, супермаркет или месарница секогаш ќе изгледаат привлечно, чисто и професионално. Покрај тоа, можете да го користите за вашите послужавници за месо од пена или едноставно како натопувач за услуга за вадење и испорака. УСДА и фда компатибилни. Едно од основните дополнувања на арсеналот на вашето малопродажно работење. Со капацитет за апсорпција на течност од 40 грама, овие влошки за натопување можат ефикасно да ја елиминираат вишокот на влага од куќиште или послужавник со свежо месо, живина, риба и други производи. Нивната специјална постава е направена од целулозни влакна и запечатена во полиетиленска обвивка, перфорирана од едната страна. Обезбедени од несакани течности и мириси, витрините во вашата продавница, супермаркет или месарница секогаш ќе изгледаат привлечно, чисто и професионално. Покрај тоа, можете да го користите за вашите послужавници за месо од пена или едноставно како натопувач за услуга за вадење и испорака. УСДА и фда компатибилни. Safe Pro UZ40, 4x7-Инчен Бел Ултра Дри-Заклучување 40 Грама Месо Влошки, Абсорбента Месо Риба И Живина Пена Лента Влошки ќе стане еден од основните дополнувања на арсеналот на вашиот мало операција. Со капацитет за апсорпција на течност од 40 грама, овие влошки за натопување можат ефикасно да ја елиминираат вишокот на влага од куќиште или послужавник со свежо месо, живина, риба и други производи. Нивната специјална постава е направена од целулозни влакна и запечатена во полиетиленска обвивка, перфорирана од едната страна. Обезбедени од несакани течности и мириси, витрините во вашата продавница секогаш ќе изгледаат привлечно, чисто и професионално. УСДА и фда компатибилни.