Полиестерски залепен Шим, килибар, 0,001 Дебелина, ширина 2, 2 должина, 0,625 ширина на слот

Полиестерски залепен Шим, килибар, 0,001 Дебелина, ширина 2, 2 должина, 0,625 ширина на слот

DEN 128.48

Свеж

Достапно.

Полиестерската склопена шим е направена од трајна, некондуктивна пластика која се спротивставува на корозија, многу хемикалии и масла. Склопениот Шим се вклопува околу завртките и завртките што се веќе инсталирани. Непроaирна килибарна боја за да укаже на дебелина од 0,001 ". Запознава се хранат. Спец. кои се веќе инсталирани. Непротивната килибарна боја за да означи дебелина од 0,001 ". Се среќава со хранење. Спецификации. Стандарди L-P-377. Стандардна толеранција. Полиестерскиот сноп Шим има непроaирна килибарна боја за да укаже на дебелина од 0,001 ", ги исполнува федералните спецификации L-377 и има стандардна толеранција. завртки и завртки што се веќе инсталирани. Сенката е кодирана во боја за идентификација на дебелина. Шимите се тенки парчиња материјал поставени помеѓу предмети за различни намени, вклучително и дополнителна поддршка, подобрено израмнување, зголемена изолација, построги заптивки или подобро растојание. Тие исто така можат да се користат за да се пополнат празнините помеѓу деловите на машината што се склони да се носат. Формите вклучуваат тркалезна, изречена, сноп и потковица.

Избор на клиенти

PVC Slotted Shim, Black, 0.0125 Дебелина, 2 ширина, 2 должина, 0,625 ширина на слот Свеж
PVC Slotted Shim, Black, 0.0125 Дебелина, 2 ширина, 2 должина, 0,625 ширина на слот

ПВЦ склопениот трепер е направен од трајна, некондуктивна пластика која се спротивставува на корозија,

DEN 0.33
Полиестер круг Шим, црвена, 0,002 дебелина, 2 лична карта, 2-3/4 ОД Свеж
Полиестер круг Шим, црвена, 0,002 дебелина, 2 лична карта, 2-3/4 ОД

Полиестерската тркалезна ширка е направена од трајна, некондуктивна пластика која се спротивставува н�

DEN 2.33
ПВЦ залепен шим, жолт, 0,020 дебелина, 2 ширина, должина од 2 , 0,625 Свеж
ПВЦ залепен шим, жолт, 0,020 дебелина, 2 ширина, должина од 2 , 0,625

ПВЦ склопениот трепер е направен од трајна, некондуктивна пластика која се спротивставува на корозија,

DEN 554.08
ПВЦ Шим залихи, рамен лист, чист, 0,050 дебелина, ширина 10, должина од 20 Свеж
ПВЦ Шим залихи, рамен лист, чист, 0,050 дебелина, ширина 10, должина од 20

ПВЦ е трајна, некондуктивна пластика која се спротивставува на корозија, многу хемикалии и масла...

DEN 622.88
Полиестер круг Шим, килибар, 0,001 Дебелина, 1-3/8 ID, 1-7/8 OD Свеж
Полиестер круг Шим, килибар, 0,001 Дебелина, 1-3/8 ID, 1-7/8 OD

Полиестерската тркалезна ширка е направена од трајна, некондуктивна пластика која се спротивставува н�

DEN 1.33
Полипропилен клин Шим, црн, инч, 1-3/16 ширина, должина од 1-15/16 Свеж
Полипропилен клин Шим, црн, инч, 1-3/16 ширина, должина од 1-15/16

Полипропилен е силна, лесна пластика со тврда, мазна површина што е погодна за употреба каде што бактери

DEN 1404.96
ПВЦ Шим залихи, рамен лист, корал, 0,030 Дебелина, ширина 25, должина од 50 Свеж
ПВЦ Шим залихи, рамен лист, корал, 0,030 Дебелина, ширина 25, должина од 50

ПВЦ е трајна, некондуктивна пластика која се спротивставува на корозија, многу хемикалии и масла Непроa�

DEN 1.00
ПВЦ Шим залихи, рамен лист, чист, 0,060 Дебелина, 21 ширина, 51 должина Свеж
ПВЦ Шим залихи, рамен лист, чист, 0,060 Дебелина, 21 ширина, 51 должина

ПВЦ е трајна, некондуктивна пластика која се спротивставува на корозија, многу хемикалии и масла Трансп

DEN 3.00
6мм И.Д. x 8mm o.d. x 0,80мм завртка за завртки за продолжување на завртката Свеж
6мм И.Д. x 8mm o.d. x 0,80мм завртка за завртки за продолжување на завртката

Продолжувањето на трепките се вклопуваат над наводите на завртките на лентата и под рамото, кои, всушно�

DEN 2.00