Dwyer® рачен дигитален манометар, 477AV-3-BK, 0-200 WC, режим на брзина на воздухот/проток, со комплет за подигање, адаптери за црево, адаптери за винил и носење куќиште

Dwyer® рачен дигитален манометар, 477AV-3-BK, 0-200 WC, режим на брзина на воздухот/проток, со комплет за подигање, адаптери

DEN 948.80

Свеж

Достапно.

Следење на протокот на воздух, статички притисок на каналите; Пресметува и прикажува брзина на воздухот и волуменски проток на воздух. Служниот случај на алуминиум го штити инструментот од оштетување за време на транспортот/употребата, голем, лесен за читање дисплеј со задно осветлување за употреба во темни области. Производител на САД директен - вклучува кутија, цевки и заштитно подигање. Карактеристики Магнетски багажник што се држи до металните површини. Комплетот за подигање на дигитални манометар серија 477 AV сега е достапен со мерења на притисок, проток и брзина, заедно со голем број други удобни карактеристики; 477 AV користи многу точен сензор за диференцијален притисок за да понуди ± 0,5% точност на целосна скала. Прикажува негативен, позитивен и диференцијален притисок. За притисок, проток и брзина има изборни англиски и метрички единици, како што се гледа во спецификациите. Вградените пресметки на брзината на воздухот и протокот обезбедуваат точност и време на заштеда поврзано со незгодни рачни пресметки. Покрај тоа, може да се зачуваат до 40 читања - совршени за техничарите на HVAC кои прават патоказни цевки од читање на проток на воздухот низ каналот. Точноста што ја обезбедува серијата 477 AV е клучна за персоналот за одржување и техничарите на кои им е потребен точен стандард за да ја проверат нивната инструментација или опрема, за да обезбедат соодветни перформанси. Дигиталниот дисплеј нуди карактеристика на задното осветлување за полесно гледање во потемни области. Во меѓувреме, зачувувањето на батеријата се следи и се прикажува во случај на низок напон на батеријата. Дигиталниот манометар автоматски ќе се исклучи по 20 минути за да спречи одвод на батеријата. Ова време за исклучување може да се намали или оневозможи ако сакате. Серија 477 AV може да биде калибрирана на поле со поставување на нула и вредности на распонот. Понатаму, одликата за амортизација компензира за флуктуирачките читања со просечни вредности на внесување за да се прикаже постабилно отчитување. Вклучен е звучен и визуелен аларм за предупредување за проток, над притисок или над брзината. Серијата 477 AV има преглед на структурата на менито, отпечатен на задниот дел од обвивката за алуминиум. (Стандарден модел прикажан на слика).

Избор на клиенти

Двајер® обликуван пластичен манометар, Марк II 27, 0-7000 fpm, бара пито-цевка Свеж
Двајер® обликуван пластичен манометар, Марк II 27, 0-7000 fpm, бара пито-цевка

Производител директен Опсег : 0 до 7000 fpm Точност : ± 3% FS Ограничување на температурата : 140 ° F (60 ° C)...

DEN 2.00
Dwyer Slack Tube Series 1211 корисен манометар за тркалање, опсег на притисок 100-0-100cm WC Свеж
Dwyer Slack Tube Series 1211 корисен манометар за тркалање, опсег на притисок 100-0-100cm WC

Манометрите ја мерат секоја комбинација на мерач, апсолутен или диференцијален притисок...

DEN 127.84