Vee gee Scientific SX-1 рачен рефрактометар, со скала на натриум хлорид, 0-10%, +/- 0,1% точност, 0,1% Резолуција

Vee gee Scientific SX-1 рачен рефрактометар, со скала на натриум хлорид, 0-10%, +/- 0,1% точност, 0,1% Резолуција

DEN 2.67

Свеж

Достапно.

Рамен рефрактометар за џеб за мерење на натриум хлорид со скала од 0 до 10%. Рачен компензација на температурата и калибрирана со течен стандард со употреба на прстен за калибрација без алатки. Амбиенталната светлина ја осветлува скалата; Не е потребен дополнителен извор на енергија. Издржлива метална и гумена надворешна обвивка со телескоп во форма, рационализиран дизајн (40 x 40 x 185мм), гумен зафат за да се заштити од топлината на рацете за точни мерења и не-ролна штанд за заштита од оштетување. Оптичко стакло призма поставено во куќиште на метал за брза температура рамнотежа помеѓу примерокот и.

Избор на клиенти

Дигитален автоматски оптички инструменти на Abbe Refractometer со индекс на рефракција ND 1.3000-1,7000 BRIX 0-95% WYA-2S Свеж
Дигитален автоматски оптички инструменти на Abbe Refractometer со индекс на рефракција ND 1.3000-1,7000 BRIX 0-95% WYA-2S

Мерење на индексот на рефракција на транспарентни или проucирни течни и цврсти материи Мерење на раство�

DEN 2325.12
Reichert 137564L0 9,7 x 1,5 АЛОГ ПРИРАЧНИК ЗА АНАГОЛОГОМЕНТАР, висока прецизност, 10 висина, 10 широка, 11 должина Свеж
Reichert 137564L0 9,7 x 1,5 АЛОГ ПРИРАЧНИК ЗА АНАГОЛОГОМЕНТАР, висока прецизност, 10 висина, 10 широка, 11 должина

Опсег на индекс на рефракција (вклучително и) : 1.33301.4048 Точност : ± 0,55 ° C Рајхерт Опсег на индекс на рефрак�

DEN 1.00
Преносен рефрактометар, 0 ~ 32% Свеж
Преносен рефрактометар, 0 ~ 32%

Погодно за течноста за ладење базирана на вода Погодно за течноста за ладење базирана на вода...

DEN 3048.48