Фрижидер за креда на креда од црна тетратка со солистри.

Фрижидер за креда на креда од црна тетратка со солистри.

DEN 1.33

Свеж

Достапно.

Магнетна табла за фрижидер- Може да биде како планер или табла за меморандуми, како што е планер за оброк, табла за известување за потсетување или да снима важни датуми, настани и идеи. Chalkboard monted wallид- Мултифункционалната магнетна табла за фрижидер може да биде како табла за списоци, како што се списокот со намирници, список, список со задачи. Планер за магнетски фрижидер-, лесно да се избрише чиста со хартиена крпа, без измамници и преостанати ознаки. Магнетна табла за ладилници-, лесно може да се избрише чиста со хартиена крпа, без измамници и преостанати ознаки. Детски магнети-Мултифункционалниот магнетна табла за фрижидер може да биде како табла за списоци со списоци, како што се списокот со намирници, список за правење, список со задачи. Налепница. Налепница. Пакетот вклучува 1 x Карактеристики на магнетна табла - Големина : 30.00x21.00x0.10cm/11.79x8.25x0 список. - Боја : Црна креда за деца. - Материјал : пластична мала табла за магнетна суво бришење. - Може да ја задржи плочката за магнет со фрижидер и нема да ја наведе таблата со магнет. - Оваа магнетна табла за фрижидер може да се држи до која било железна или магнетна површина (како што се фрижидери, ормани, полици, итн. Магнетна табла. - Оваа белешка за магнетски план е погодна за повеќето луѓе, канцелариски службеници, студенти, наставници, итн. A4 wallидна табла. - За повеќе намени, може да биде како трагач за учење на детето или табла за планирање, или како планер за оброк за цртање на табла. Безбедно и издржливо. За некое време без да биде лесно оштетен.

Избор на клиенти