Дигитален автоматски оптички инструменти на Abbe Refractometer со индекс на рефракција ND 1.3000-1,7000 BRIX 0-95% WYA-2S

Дигитален автоматски оптички инструменти на Abbe Refractometer со индекс на рефракција ND 1.3000-1,7000 BRIX 0-95% WYA-2S

DEN 2325.12

Свеж

Достапно.

Мерење на индексот на рефракција на транспарентни или проucирни течни и цврсти материи. Мерење на растворот за шеќер. Визуелна цел и LCD дисплеј RS232. Автоматска корекција на ефектот на температурата врз Брикс. Призма направена од тврдо стакло. Мерење на индексот на рефракција на транспарентни или проucирни течни и цврсти материи. Мерење на растворот за шеќер. Визуелна цел и LCD дисплеј RS232. Автоматска корекција на ефектот на температурата врз Брикс. Призма направена од тврдо стакло. Одредете го просечната дисперзија на индексот на рефракција (NF-NC) на течности или цврсти материи и масовна фракција на суви цврсти материи во водни раствори на шеќер, односно Брикс. Може да се користи во шеќер, фармацевтски, пијалоци, нафта, храна, производство на хемиска индустрија, откривање и анализа на одделенија за научни истражувања и наставници. Усвојува визуелно насочување, читање на дигитално прикажување и корекција на температурата при мерење на чекан. WYA-2 S Digital Abbe Refractometer има стандарден интерфејс за печатење, кој може директно да ги отпечати податоците. Опсег на мерење на техничка спецификација : индекс на рефракција ND : 1.3000-1.7000 растворени цврсти материи Brix : 0-95% Точност : Индекс на рефракција Nd : 0.0002 растворени цврсти материи Brix : : 0,1% температурен опсег (мин. 0,1 ° C) : 0-50 ° C корекција на корекција Опсег на BRIX наспроти температура : 15-45 ° C Опсег на температура на употреба : Собна температура до тежина од 35 ° C (бруто) : 12 кг целокупни димензии : 370мм x240mmx470mm Карактеристики 1. Мерење на индексот на рефракција на транспарентни или проверливи течни и цврсти супстанции. 2. Мерење на растворот за шеќер. 3. Визуелна цел и ЛЦД дисплеј 4. Автоматска корекција на ефектот на температурата врз Брикс. 5. Призма изработена од тврдо стакло 6. РС232.

Избор на клиенти

Преносен рефрактометар, 0 ~ 32% Свеж
Преносен рефрактометар, 0 ~ 32%

Погодно за течноста за ладење базирана на вода Погодно за течноста за ладење базирана на вода Брзо изме�

DEN 3048.48
RHB-32SG ATC пиво 0-32% Brix WortSG: 1.000-1.130 Оптички рефрактометар за пиво и рефрактометар за вино Свеж
RHB-32SG ATC пиво 0-32% Brix WortSG: 1.000-1.130 Оптички рефрактометар за пиво и рефрактометар за вино

Двојна скала : Брзо и прецизно прикажете го BRIX (032%) и специфична гравитација (1.0001.130) во исто време, нема по

DEN 303.84
Дигитален тестер 0 ~ 40% Брикс 0 ~ 25% алкохол Двоен скала Рефрактометар Рачен мерач на концентрација на шеќер АТЦ Свеж
Дигитален тестер 0 ~ 40% Брикс 0 ~ 25% алкохол Двоен скала Рефрактометар Рачен мерач на концентрација на шеќер АТЦ

Цврсто и лесно пондерирано алуминиумско тело Резултат со висок квалитет и точен тестирање Опсег на ком�

DEN 1.67
Reichert 137564L0 9,7 x 1,5 АЛОГ ПРИРАЧНИК ЗА АНАГОЛОГОМЕНТАР, висока прецизност, 10 висина, 10 широка, 11 должина Свеж
Reichert 137564L0 9,7 x 1,5 АЛОГ ПРИРАЧНИК ЗА АНАГОЛОГОМЕНТАР, висока прецизност, 10 висина, 10 широка, 11 должина

Опсег на индекс на рефракција (вклучително и) : 1.33301.4048 Точност : ± 0,55 ° C Рајхерт Опсег на индекс на рефрак�

DEN 1.00
Рачен рефрактометар од 0 до 18% Брикс, сечење на течен рефрактометар, шеќер и овошје рефрактометар Свеж
Рачен рефрактометар од 0 до 18% Брикс, сечење на течен рефрактометар, шеќер и овошје рефрактометар

Потребна е амбиентална светлина само за време на тестот Прилагодливо рачно фокусирање Меко гума за око

DEN 347.52
Sinotech Hand Head 0-10% Reality Refractometer RHS-10ATC со пластичен материјал Свеж
Sinotech Hand Head 0-10% Reality Refractometer RHS-10ATC со пластичен материјал

Опсег на мерење : Соленост : 010%, индекс на рефракција : 1.0001.070 Минимална поделба : Соленост : 0,1%, индекс на р�

DEN 1.67
MXBahoheng Portable Sugar Detector Tester Tester Tester Tester Fruite Refractometer Tester Електронски дигитален рефрактометар Свеж
MXBahoheng Portable Sugar Detector Tester Tester Tester Tester Fruite Refractometer Tester Електронски дигитален рефрактометар

Име : Дигитален рефрактометар Опсег на откривање : 050% Точност за откривање : ± 0,2% Резолуција : 0,1%...

DEN 0.67
Тест за соленост на Адамас-Бета Рефрактометар Рачен рак на морска вода Рефрактометар Хидрометар 0- Свеж
Тест за соленост на Адамас-Бета Рефрактометар Рачен рак на морска вода Рефрактометар Хидрометар 0-

Тип : FXP010, Точност : + / 0,1%, мерен опсег 0100% Направено од HD Prism со добар квалитет, прецизен и разумен дизајн,

DEN 1.67
Vee gee Scientific SX-1 рачен рефрактометар, со скала на натриум хлорид, 0-10%, +/- 0,1% точност, 0,1% Резолуција Свеж
Vee gee Scientific SX-1 рачен рефрактометар, со скала на натриум хлорид, 0-10%, +/- 0,1% точност, 0,1% Резолуција

Рамен рефрактометар за џеб за мерење на натриум хлорид со скала од 0 до 10% Рачен компензација на температ

DEN 2.67
ADE Advanced Optics Optics GL500 Gemological Gemstone Gem Frefractometer Вграден светло, алуминиумско тело со оптички леќи Свеж
ADE Advanced Optics Optics GL500 Gemological Gemstone Gem Frefractometer Вграден светло, алуминиумско тело со оптички леќи

Квалитет на целата метална конструкција Опсег на мерење од 1,30 1,81 Вграден LED извор на светлина со батери�

DEN 1124.80
Рефрактометар, оптички, 0 до 32 проценти Свеж
Рефрактометар, оптички, 0 до 32 проценти

Цена за : секоја „Рефрактометар, оптички, опсег 0 до 32 проценти, автоматска компензација на температурат

DEN 1513.60