Полипропилен клин Шим, црн, инч, 1-3/16 ширина, должина од 1-15/16

Полипропилен клин Шим, црн, инч, 1-3/16 ширина, должина од 1-15/16

DEN 1404.96

Свеж

Достапно.

Полипропилен е силна, лесна пластика со тврда, мазна површина што е погодна за употреба каде што бактериското создавање би можело да биде фактор. Полипропилен е обично посилен, поригиден и поотпорен на повисоки температури од полиетилен. Бојата е црна. Земја на потекло : Соединетите држави. Полипропиленскиот клин во форма на клин има црна боја. Полипропилен (ПП) е силна, лесна пластика со тврда, мазна површина што е погодна за употреба каде што бактериското создавање би можело да биде фактор. Обично посилен, поригиден и поотпорен на повисоки температури од полиетилен, полипропилен, исто така, има добра отпорност на хемикалии и растворувачи. Пластиката се однесува на група синтетички или полу-синтетички материјали кои биле дизајнирани за да постигнат специфични својства. Најзначајните карактеристики на пластика се нејзината мала тежина, обработливост, отпорност на корозија и обично добри термички и електрични изолациони својства. Одредени пластични оценки исто така нудат оптичка транспарентност слична на стакло, ниско-триење или само-подмачкувачки површини и исклучителна отпорност на влијание. Во зависност од нивните својства, одредени пластични оценки можат да се користат како алтернативи на метал, стакло и керамика. За разлика од металот, пластиката може да доживее лази, што е деформација предизвикана од долгогодишно изложување на постојан товар. Јачината на затегнување, што се користи за да се укаже на целокупната јачина на материјалот, е врвниот стрес што може да го издржи пред да се пробие. Отпорноста на корозија ја опишува способноста на материјалот да спречи влошување предизвикано од атмосфера, влага или друг медиум. Отпорноста на абење укажува на можност за спречување на оштетување на површината предизвикано од контакт со други површини. Цврстината ја опишува способноста на материјалот да ја апсорбира енергијата пред да се пробие, додека цврстината (најчесто се мери како цврстина на вовлекување) ја опишува неговата отпорност на трајна деформација на површината. Отпорноста на влијанието е мерка на способноста на материјалот да апсорбира шок на енергија пред да се пробие.

Избор на клиенти

6мм И.Д. x 8mm o.d. x 0,80мм завртка за завртки за продолжување на завртката Свеж
6мм И.Д. x 8mm o.d. x 0,80мм завртка за завртки за продолжување на завртката

Продолжувањето на трепките се вклопуваат над наводите на завртките на лентата и под рамото, кои, всушно�

DEN 2.00
ПВЦ Шим залихи, рамен лист, чист, 0,060 Дебелина, 21 ширина, 51 должина Свеж
ПВЦ Шим залихи, рамен лист, чист, 0,060 Дебелина, 21 ширина, 51 должина

ПВЦ е трајна, некондуктивна пластика која се спротивставува на корозија, многу хемикалии и масла...

DEN 3.00
ПВЦ Шим залихи, рамен лист, чист, 0,050 дебелина, ширина 10, должина од 20 Свеж
ПВЦ Шим залихи, рамен лист, чист, 0,050 дебелина, ширина 10, должина од 20

ПВЦ е трајна, некондуктивна пластика која се спротивставува на корозија, многу хемикалии и масла...

DEN 622.88
ПВЦ Шим залихи, рамен лист, корал, 0,030 Дебелина, ширина 25, должина од 50 Свеж
ПВЦ Шим залихи, рамен лист, корал, 0,030 Дебелина, ширина 25, должина од 50

ПВЦ е трајна, некондуктивна пластика која се спротивставува на корозија, многу хемикалии и масла Непроa�

DEN 1.00
PVC Slotted Shim, Black, 0.0125 Дебелина, 2 ширина, 2 должина, 0,625 ширина на слот Свеж
PVC Slotted Shim, Black, 0.0125 Дебелина, 2 ширина, 2 должина, 0,625 ширина на слот

ПВЦ склопениот трепер е направен од трајна, некондуктивна пластика која се спротивставува на корозија,

DEN 0.33
Полиестер круг Шим, црвена, 0,002 дебелина, 2 лична карта, 2-3/4 ОД Свеж
Полиестер круг Шим, црвена, 0,002 дебелина, 2 лична карта, 2-3/4 ОД

Полиестерската тркалезна ширка е направена од трајна, некондуктивна пластика која се спротивставува н�

DEN 2.33
ПВЦ залепен шим, жолт, 0,020 дебелина, 2 ширина, должина од 2 , 0,625 Свеж
ПВЦ залепен шим, жолт, 0,020 дебелина, 2 ширина, должина од 2 , 0,625

ПВЦ склопениот трепер е направен од трајна, некондуктивна пластика која се спротивставува на корозија,

DEN 554.08