Мерач на Брикс, висока пренесување призма 0,1% точност Тестер за шеќер Тестер на задно осветлување опсег на екранот 0-53% за овошје

Мерач на Брикс, висока пренесување призма 0,1% точност Тестер за шеќер Тестер на задно осветлување опсег на екранот 0-53% за

DEN 3.00

Свеж

Достапно.

Лесен за употреба : Откако течноста се меша рамномерно, производот треба да се мери. Елиминација на грешките во мерењето : Refractometer BRIX ја поддржува функцијата за компензација на температурата, која може автоматски да се калибрира без да биде засегната од околината и автоматски да ја елиминира грешката во мерењето. Методот на работа е едноставен и практичен. Потребно е само 2 до 3 примероци на примерок за читање за 2 до 3 секунди. Мулти примена : Рефрактометарот на мерачот на Брикс е широко користен во храна, пијалок, утврдување на содржина на овошен шеќер, определување на содржината на шеќер во земјоделските култури и други полиња. Лесен за употреба : Откако течноста се меша рамномерно, производот треба да се мери. Елиминација на грешките во мерењето : Refractometer BRIX ја поддржува функцијата за компензација на температурата, која може автоматски да се калибрира без да биде засегната од околината и автоматски да ја елиминира грешката во мерењето.Висока точност : Вградениот чип овозможува голема точност на мерењето, чувствителен одговор и брза брзина на мерење. Спецификација : Тип на ставка : BRIX Refractometermatery : ABS Тежина : приближно. Методот на работа е едноставен и практичен.10in Measuring Range : Brix Content : 0.0%Temperature : 10-100℃Resolving Power : Brix Content : 0.5 V (испорачана без батерија) Список на пакети : 1 XBRIX Refractometer1 x Screwderiver1 x Упатство2 x Стропродажба . Опремено со голема пренесување на призмата, оптички и електронски инструменти со голема точност, со резолуција од 0,1%. Методот на работа е едноставен и практичен. Потребно е само 2 до 3 примероци на примерок за читање за 2 до 3 секунди.1℃Accuracy : Brix Content : ± 0,2%Температура : ± 1 ℃ Амбиентална температура : 10-40 ℃ Количина на примерок : 0,3mlmeasurement време : 3 Second Spower Supply : 2x AAA батерија 1.

Item Type: Brix Refractometer
Material: ABS
Weight: Approx. 248g/8.75oz
Size: 12.7x5.8x2.8cm/5.00x2.28x1.10in
Measuring Range:
Brix Content: 0.0-53.0%
Temperature: 10-100℃
Resolving Power:
Brix Content: 0.1%
Temperature: 0.1℃
Accuracy:
Brix Content: ± 0.2%
Temperature: ± 1℃
Ambient Temperature: 10-40℃
Sample Quantity: 0.3ml
Measurement Time: 3 seconds
Power Supply: 2xAAA battery 1.5V (shipped without battery)
Package List:
1 xBrix Refractometer1 x Screwdriver:
1 x Instruction:
2 x Straw:
1 x Black Box:

Избор на клиенти

Vee gee Scientific SX-1 рачен рефрактометар, со скала на натриум хлорид, 0-10%, +/- 0,1% точност, 0,1% Резолуција Свеж
Vee gee Scientific SX-1 рачен рефрактометар, со скала на натриум хлорид, 0-10%, +/- 0,1% точност, 0,1% Резолуција

Рамен рефрактометар за џеб за мерење на натриум хлорид со скала од 0 до 10% Рачен компензација на температ

DEN 2.67
Тест за соленост на Адамас-Бета Рефрактометар Рачен рак на морска вода Рефрактометар Хидрометар 0- Свеж
Тест за соленост на Адамас-Бета Рефрактометар Рачен рак на морска вода Рефрактометар Хидрометар 0-

Тип : FXP010, Точност : + / 0,1%, мерен опсег 0100% Направено од HD Prism со добар квалитет, прецизен и разумен дизајн,

DEN 1.67
Рачен рефрактометар од 0 до 18% Брикс, сечење на течен рефрактометар, шеќер и овошје рефрактометар Свеж
Рачен рефрактометар од 0 до 18% Брикс, сечење на течен рефрактометар, шеќер и овошје рефрактометар

Потребна е амбиентална светлина само за време на тестот Прилагодливо рачно фокусирање Меко гума за око

DEN 347.52
Reichert 137564L0 9,7 x 1,5 АЛОГ ПРИРАЧНИК ЗА АНАГОЛОГОМЕНТАР, висока прецизност, 10 висина, 10 широка, 11 должина Свеж
Reichert 137564L0 9,7 x 1,5 АЛОГ ПРИРАЧНИК ЗА АНАГОЛОГОМЕНТАР, висока прецизност, 10 висина, 10 широка, 11 должина

Опсег на индекс на рефракција (вклучително и) : 1.33301.4048 Точност : ± 0,55 ° C Рајхерт Опсег на индекс на рефрак�

DEN 1.00
ADE Advanced Optics Optics GL500 Gemological Gemstone Gem Frefractometer Вграден светло, алуминиумско тело со оптички леќи Свеж
ADE Advanced Optics Optics GL500 Gemological Gemstone Gem Frefractometer Вграден светло, алуминиумско тело со оптички леќи

Квалитет на целата метална конструкција Опсег на мерење од 1,30 1,81 Вграден LED извор на светлина со батери�

DEN 1124.80
Дигитален автоматски оптички инструменти на Abbe Refractometer со индекс на рефракција ND 1.3000-1,7000 BRIX 0-95% WYA-2S Свеж
Дигитален автоматски оптички инструменти на Abbe Refractometer со индекс на рефракција ND 1.3000-1,7000 BRIX 0-95% WYA-2S

Мерење на индексот на рефракција на транспарентни или проucирни течни и цврсти материи Мерење на раство�

DEN 2325.12
Sinotech Hand Head 0-10% Reality Refractometer RHS-10ATC со пластичен материјал Свеж
Sinotech Hand Head 0-10% Reality Refractometer RHS-10ATC со пластичен материјал

Опсег на мерење : Соленост : 010%, индекс на рефракција : 1.0001.070 Минимална поделба : Соленост : 0,1%, индекс на р�

DEN 1.67
Преносен рефрактометар, 0 ~ 32% Свеж
Преносен рефрактометар, 0 ~ 32%

Погодно за течноста за ладење базирана на вода Погодно за течноста за ладење базирана на вода Брзо изме�

DEN 3048.48
MXBahoheng Portable Sugar Detector Tester Tester Tester Tester Fruite Refractometer Tester Електронски дигитален рефрактометар Свеж
MXBahoheng Portable Sugar Detector Tester Tester Tester Tester Fruite Refractometer Tester Електронски дигитален рефрактометар

Име : Дигитален рефрактометар Опсег на откривање : 050% Точност за откривање : ± 0,2% Резолуција : 0,1% Широко с�

DEN 0.67
RHB-32SG ATC пиво 0-32% Brix WortSG: 1.000-1.130 Оптички рефрактометар за пиво и рефрактометар за вино Свеж
RHB-32SG ATC пиво 0-32% Brix WortSG: 1.000-1.130 Оптички рефрактометар за пиво и рефрактометар за вино

Двојна скала : Брзо и прецизно прикажете го BRIX (032%) и специфична гравитација (1.0001.130) во исто време, нема по

DEN 303.84
Дигитален тестер 0 ~ 40% Брикс 0 ~ 25% алкохол Двоен скала Рефрактометар Рачен мерач на концентрација на шеќер АТЦ Свеж
Дигитален тестер 0 ~ 40% Брикс 0 ~ 25% алкохол Двоен скала Рефрактометар Рачен мерач на концентрација на шеќер АТЦ

Цврсто и лесно пондерирано алуминиумско тело Резултат со висок квалитет и точен тестирање Опсег на ком�

DEN 1.67