Blippi Играчка Градежни Возила Playset Од 4, Големи 3 Инчен Големина-Вклучува Багер, Мобилен, Противпожарен мотор камион &засилувач; Ѓубре Камион-Возраст 3+ - Подарок За Деца

Blippi Играчка Градежни Возила Playset Од 4, Големи 3 Инчен Големина-Вклучува Багер, Мобилен, Противпожарен мотор камион &засилувач;

DEN 479.84

Свеж

Достапно.

Врум, врум! "Ајде Возење!"Со Возила Блипи! Овој комплет За пакети Блипи мини Возила 4 ги содржи иконските возила за кои децата ги виделе и научиле на популарната серија На Јутјуб, Блипи!. Поттикнете ја љубовта на вашето дете кон градежни возила, автомобили и камиони! Поп отворете ја вратата на задниот мотор На Мобилниот Блипи, а потоа отворете го грбот и започнете со рециклирање во Камионот За Ѓубре! Помогнете Му На Блипи со неговите градежни работи, лопајте малку чакал со Багерот, потоа кренете ја скалата и спасете го денот со Противпожарното Возило!. Децата можат да играат заедно Со Блипи додека го гледаат шоуто! Функцијата за слободно тркала му овозможува на вашето дете да зумира низ целата соба! Сите Мини Возила Блипи имаат ексклузивно Блипи седи внатре!. Оваа игра со 4 пакети возила прави одличен подарок за играчки за млади момчиња и девојчиња кои сакаат да гледаат Блипи! Совршен подарок За Божиќ, Велигден, Родендени, празници и многу повеќе!. Официјално лиценцирана Стока Блипи. На возраст од 3 и повеќе години. Возилата мерат приближно : 3 х 3 х 2 инчи. Врум, врум! "Ајде Возење!"Со Возила Блипи! Овој комплет За пакети Блипи мини Возила 4 ги содржи иконските возила за кои децата ги виделе и научиле на популарната серија На Јутјуб, Блипи!. Поттикнете ја љубовта на вашето дете кон градежни возила, автомобили и камиони! Поп отворете ја вратата на задниот мотор На Мобилниот Блипи, а потоа отворете го грбот и започнете со рециклирање во Камионот За Ѓубре! Помогнете Му На Блипи со неговите градежни работи, лопајте малку чакал со Багерот, потоа кренете ја скалата и спасете го денот со Противпожарното Возило!. Децата можат да играат заедно Со Блипи додека го гледаат шоуто! Функцијата за слободно тркала му овозможува на вашето дете да зумира низ целата соба! Сите Мини Возила Блипи имаат ексклузивно Блипи седи внатре!. Официјално лиценцирана Стока Блипи. На возраст од 3 и повеќе години. Возилата мерат приближно : 3 х 3 х 2 инчи. Врум, врум! "Ајде Возење!"Со Возила Блипи! Овој комплет За пакети Блипи мини Возила 4 ги содржи иконските возила за кои децата ги виделе и научиле на популарната серија На Јутјуб, Блипи!Поттикнете ја љубовта на вашето дете кон градежни возила, автомобили и камиони! Поп отворете ја вратата на задниот мотор На Мобилниот Блипи, а потоа отворете го грбот и започнете со рециклирање во Камионот За Ѓубре! Помогнете Му На Блипи со неговите градежни работи, лопајте малку чакал со Багерот, потоа кренете ја скалата и спасете го денот со Противпожарното Возило!.