Природна Лента од сунѓерска Пена, Отворена Ќелија, 26 килограми/кубни. фт, Акрилно Лепило, 1/2 Во Дебел х 2 Во Широк х 10 стапки. Долго

Природна Лента од сунѓерска Пена, Отворена Ќелија, 26 килограми/кубни. фт, Акрилно Лепило, 1/2 Во Дебел х 2 Во Широк х 10 стапки.

DEN 1033.60

Свеж

Достапно.

[СПЕЦИФИКАЦИИ НА СТАВКАТА] Цврстина : Мека (5-8 пси), Тип На Ќелија : Отворена Ќелија, Боја : Црна, Текстура : Текстура, Материјал : Природен Сунѓер, Подлога : Акрилно Лепило, Дебелина : 1/2", Ширина : 2", Должина : 10 стапки. [ПЕРФОРМАНСИ] Природниот сунѓер покажува одлична отпорност на триење. [ТЕХНИЧКИ АТРИБУТИ] Отклонување На Компресија : 8 psi, Густина : 26 фунти / cu. фт., Температурен Опсег : -20°F до 160°F, Спецификациите Се Исполнети : ASTM D1056 1 A2, MILC-3133, mil-STD-670. [РАЗНИ АПАРАТИ] Природниот сунѓер често се користи во апликации со повторливо запечатување. Самиот производ. Природниот сунѓер покажува одлична отпорност на триење и често се користи во апликации со повторливо запечатување.

Избор на клиенти

JJHXSM 2 парчиња Кругови Од Пена Што Се Користат За Подароци Сфери Научни Проекти Свадбени Центри, 9,8 x1, 6 инчи Бело Свеж
Лист од пена епихлорохидрин, Акрилно Лепило, 1/4 Во Дебел х 12 Во Широк х 12 Во Долг Свеж
Лист од пена епихлорохидрин, Акрилно Лепило, 1/4 Во Дебел х 12 Во Широк х 12 Во Долг

[СПЕЦИФИКАЦИИ НА СТАВКАТА] Цврстина : Екстра Мека (04 пси), Тип На Ќелија : Затворена Ќелија, Боја : Црна, Тек

DEN 2.67
САД Запечатување ЗУСАБСР-5 Буна-Н Пена Лента Со Акрилни Лепило, 1/4 Висина, 1/4 Ширина, 10' Должина Свеж
САД Запечатување ЗУСАБСР-5 Буна-Н Пена Лента Со Акрилни Лепило, 1/4 Висина, 1/4 Ширина, 10' Должина

Облик : Лента; Тип На Ќелија : Затворена Ќелија; Материјал : БунаН Одделение : Лента; Цврстина : Затворена Ќ

DEN 440.48
Сад Запечатување Ад.- Мека Буна-Н пена Со Лепило-1/4Т х 1/4В х 10 стапки. Свеж
Сад Запечатување Ад.- Мека Буна-Н пена Со Лепило-1/4Т х 1/4В х 10 стапки.

Облик : Лента; Тип На Ќелија : Затворена Ќелија; Материјал : БунаН Одделение : Лента; Цврстина : Затворена Ќ

DEN 2.00
САД Запечатување ЗУСАНСР - 276 Неопренови Пена Лента Со Акрилни Лепило, 2 Висина, 2 Ширина, 3 ' Должина Свеж
САД Запечатување ЗУСАНСР - 276 Неопренови Пена Лента Со Акрилни Лепило, 2 Висина, 2 Ширина, 3 ' Должина

Облик : Лента; Тип На Ќелија : Затворена Ќелија; Материјал : Неопренови Одделение : Лента; Цврстина : Затво�

DEN 2278.40
Природен Лист од сунѓерска Пена, Отворена Ќелија, 26 килограми/кубни. фт, 1/8 Во Дебел х 12 Во Широк х 24 Во Долг Свеж
Природен Лист од сунѓерска Пена, Отворена Ќелија, 26 килограми/кубни. фт, 1/8 Во Дебел х 12 Во Широк х 24 Во Долг

[СПЕЦИФИКАЦИИ НА СТАВКАТА] Цврстина : Мека (58 пси), Тип На Ќелија : Отворена Ќелија, Боја : Црна, Текстура : Т

DEN 501.44
САД Запечатување ЗУСАЕСР - 250 Епдм Пена Лист Со Акрилни Лепило, 1/4 Висина, 12 Ширина, 24 Должина Свеж
САД Запечатување ЗУСАЕСР - 250 Епдм Пена Лист Со Акрилни Лепило, 1/4 Висина, 12 Ширина, 24 Должина

Облик : Лист; Тип На Ќелија : Затворена Ќелија; Материјал : ЕПДМ Одделение : Лист; Цврстина : Затворена Ќели

DEN 743.04
Лист од пена, 300135 Поли, Јаглен, 2х24х72 Свеж
Лист од пена, 300135 Поли, Јаглен, 2х24х72

Цена За : Секоја Ставка : Тип На Лист Од Пена : Цврстина На Истегнување На Отворени Ќелии( ПСИ) : 30 Цврстина

DEN 1299.20
САД Запечатување Зуса-ПУ-38 Полиуретанска Пена Лист Со Акрилни Лепило, 1/4 Висина, 19 Ширина, 19 Должина Свеж
САД Запечатување Зуса-ПУ-38 Полиуретанска Пена Лист Со Акрилни Лепило, 1/4 Висина, 19 Ширина, 19 Должина

Облик : Лист; Тип На Ќелија : Отворена Ќелија; Материјал : Полиуретан Одделение : Лист; Цврстина : Отворена

DEN 3.33
САД Запечатување ЗУСАСР - 121 Силиконски Пена Лист, Без Лепило, 3/16 Висина, 36 Ширина, 36 Должина Свеж
САД Запечатување ЗУСАСР - 121 Силиконски Пена Лист, Без Лепило, 3/16 Висина, 36 Ширина, 36 Должина

Облик : Лист; Тип На Ќелија : Затворена Ќелија; Материјал : Силикон Одделение : Лист; Цврстина : Затворена Ќ

DEN 2584.64
САД Запечатување Зусанср-ФР-1 Огноотпорни Неопренови Пена Лента Со Акрилни Лепило, 1/16 Висина, 1/4 Ширина, 10' Должина Свеж
САД Запечатување ЗУСАНСР-ФР-202 Огноотпорни Неопренови Пена Лист, Без Лепило, 1/8 Висина, 12 Ширина, 12 Должина Свеж
САД Запечатување ЗУСАНСР-ФР-202 Огноотпорни Неопренови Пена Лист, Без Лепило, 1/8 Висина, 12 Ширина, 12 Должина

Облик : Лист; Тип На Клетка : Затворена Ќелија; Материјал : Неопренови Одделение : Лист; Цврстина : Затворе�

DEN 1.33
САД Запечатување ЗУСАНСР - 116 Неопренови Пена Лента, Без Лепило, 3/8 Висина, 3/4 Ширина, 10 ' Должина Свеж
САД Запечатување ЗУСАНСР - 116 Неопренови Пена Лента, Без Лепило, 3/8 Висина, 3/4 Ширина, 10 ' Должина

Облик : Лента; Тип На Ќелија : Затворена Ќелија; Материјал : Неопренови Одделение : Лента; Цврстина : Затво�

DEN 816.48
САД Запечатување ЗУСА731АМФС - 20 Силиконски Пена Лента Со Висина Температура Лепило, 1/4 Висина, 1.5 Ширина, 10 ' Должина Свеж
САД Запечатување ЗУСА-ФРС-116 Огноотпорни Силиконски Пена Лист, Без Лепило, 1/8 Висина, 12 Ширина, 24 Должина Свеж
САД Запечатување ЗУСА-ФРС-116 Огноотпорни Силиконски Пена Лист, Без Лепило, 1/8 Висина, 12 Ширина, 24 Должина

Облик : Лист; Тип На Ќелија : Затворена Ќелија; Материјал : Силикон Одделение : Лист; Цврстина : Затворена Ќ

DEN 1278.40
Лист од неопренови Пена, Отворена Ќелија, 3/4 Во Дебел х 12 Во Широк х 12 Во Долг Свеж
Лист од неопренови Пена, Отворена Ќелија, 3/4 Во Дебел х 12 Во Широк х 12 Во Долг

[СПЕЦИФИКАЦИИ НА СТАВКАТА] Цврстина : Мека (58 пси), Тип На Ќелија : Отворена Ќелија, Боја : Црна, Текстура : Т

DEN 2.67
САД Запечатување ЗУСАЕСР-С-84 Мека ЕПДМ Пена Лента Со Акрилно Лепило, 1/2 Висина, 1/2 Ширина, 10' Должина Свеж
САД Запечатување ЗУСАЕСР-С-84 Мека ЕПДМ Пена Лента Со Акрилно Лепило, 1/2 Висина, 1/2 Ширина, 10' Должина

Облик : Лента; Тип На Ќелија : Затворена Ќелија; Материјал : ЕПДМ Одделение : Лента; Цврстина : Затворена Ќе

DEN 2.00
Сад Запечатување Ад.- Неопренова Пена Со Лепило-1/8Т х 1 1/8В х 10 стапки. Свеж
Сад Запечатување Ад.- Неопренова Пена Со Лепило-1/8Т х 1 1/8В х 10 стапки.

Облик : Лента; Тип На Ќелија : Затворена Ќелија; Материјал : Неопренови Одделение : Лента; Цврстина : Затво�

DEN 3.00