Hohner Accortions M108 Keychain, оригинална верзија

Hohner Accortions M108 Keychain, оригинална верзија

DEN 95.84

Свеж

Достапно.

Клучот на C. доаѓа со приврзок за прицврстување на хармоника. 4 хармоника на дупки со 8 оригинални трска од месинг. 1 3/8 "Долго. Игра целосна октава. Клучот на C. Доаѓа со приврзок прицврстен на хармоника. 4 Дуп хармоника со 8 оригинални трска од месинг. 1 3/8" долг. Игра целосна октава. Mini Harp Hohner со клучен прстен е функционална хармоника со 4 дупки со 8 оригинални трска од месинг. Самата хармоника е долга само 1 3/8 ", но сепак игра целосна октава. Приложениот прстен за клучеви ве одржува Hohner Mini Harp на дофат.