Funsparks Jazzminton 10 замени птици или шатлови за затворен и отворен натпревар - играни на паркови, плажа, тревник, двор или опашка

Funsparks Jazzminton 10 замени птици или шатлови за затворен и отворен натпревар - играни на паркови, плажа, тревник, двор или

DEN 723.20

Свеж

Достапно.

Бескрајна забава : Неверојатна игра во затворен простор и игри на отворено за деца во затворено, на отворено во силен ветер или во вода. Фатете ги пријателите и семејството и излезете надвор за некоја активна забава од телефони, ТВ и видео игри. Сигурни птичји птици : Нашите шатлови се направени од вистински пердуви кои се прикачени со лепак отпорен на вода за да се обезбеди ништо да се распадне ако играте во базен, плажа или дури и ако врне дожд. Одлично за подобрување на координацијата, моторните вештини и ве одржува активни од телефони, ТВ и компјутери. Висок квалитет птици во затворен простор, на отворено во силен ветер или во вода. Фатете ги пријателите и семејството и излезете надвор за некоја активна забава од телефони, ТВ и видео игри. Сигурни птичји птици : Нашите шатлови се направени од вистински пердуви кои се прикачени со лепак отпорен на вода за да се обезбеди ништо да се распадне ако играте во базен, плажа или дури и ако врне дожд. Одлично за подобрување на координацијата, моторните вештини и ве одржува активни од телефони, ТВ и компјутери. Висок квалитет птици во затворен простор, на отворено во силен ветер или во вода. Фатете ги пријателите и семејството и излезете надвор за некоја активна забава од телефони, ТВ и видео игри. Нашите шатлови се направени од вистински пердуви кои се прицврстени со лепак отпорен на вода за да се обезбеди ништо да не се пробие ако играте во базенот, плажа или дури и ако врне дожд. Одлично за подобрување на координацијата, моторните вештини и ве одржува активни од телефони, ТВ и компјутери.

Избор на клиенти