Едвардс Сигнализира 270CLEDMA24ADB Clearview Stacklight, 70mm

Едвардс Сигнализира 270CLEDMA24ADB Clearview Stacklight, 70mm

DEN 371.52

Свеж

Достапно.

Мулти-режим Трепка. Испреплетен систем за брзо склопување. Нема ТИП 4Х номинална. Работен Напон 24 V AC/DC. Мулти-режим Трепка. Испреплетен систем за брзо склопување. Нема ТИП 4Х номинална. Работен Напон 24 V AC/DC. Едвардс Сигнализирање 270 CLEDMA24 ADB LED Stacklight Clear View објективот е направен од поликарбонатен материјал за самогаснување и е отпорен на гребење и удари. Led магацинот има испреплетен систем за брзо склопување без никакви алатки. Се користи За Индустриски апликации додека ги исполнува барањата за градител на машини и оем. Боја на објективот Килибар / Црна основа.