Тебери 6 пакет спортски практики мекобол, 12-инчни официјални големини и тежина Slowpitch Softball, необележана и кожа опфатена топка за обука за игри, вежбање и обука

Тебери 6 пакет спортски практики мекобол, 12-инчни официјални големини и тежина Slowpitch Softball, необележана и кожа опфатена

DEN 1.33

Свеж

Достапно.

Направено со цврст ентериер на плута со издржлив синтетички синтакса покритие за да можете да ги користите сезона по сезона. Обем : 12 инчи, тежина : 7 мл; Овие практики мекоболки се официјална големина и тежина за да можете да вежбате точно како играте. Црвеното шиење нуди класичен изглед и им помага на бокалите да добијат удобно, безбедно задржување на топката. Свидовите на лежење на топчињата на топчињата го минимизираат триењето на воздухот за да можете да фрлите за максимално растојание. Оптичкото жолто покритие ги прави овие топки лесни за следење и лоцирање во текот на денот или под светлата. Дојдете во еднократна торба со мрежи со влечење, сет од 6. Овие мекоболки се совршени за деца, младински играчи на мекобол и други почетници да научат како да ја следат, фрлаат и полетуваат топката со леснотија. Направено со цврст ентериер на плута со издржлив синтетички синтакса покритие за да можете да ги користите сезона по сезона. Обем : 12 инчи, тежина : 7 мл; Овие практики мекоболки се официјална големина и тежина за да можете да вежбате точно како играте. Црвеното шиење нуди класичен изглед и им помага на бокалите да добијат удобно, безбедно задржување на топката. Свидовите на лежење на топчињата на топчињата го минимизираат триењето на воздухот за да можете да фрлите за максимално растојание. Оптичкото жолто покритие ги прави овие топки лесни за следење и лоцирање во текот на денот или под светлата. Дојдете во еднократна торба со мрежи со влечење, сет од 6. Овие мекоболки се совршени за деца, младински играчи на мекобол и други почетници да научат како да ја следат, фрлаат и полетуваат топката со леснотија. Овие топки обезбедуваат издржливост и конзистентни перформанси, што ги прави стандард за мекобол и ова ниво на игра. Лесно за зафаќање и фрлање поради кожен капак со кренати споеви, дозволувајќи им на бокалите да добијат уште поголемо движење на нивните терени. Овие практики мекоболки се официјална големина и тежина за да можете да вежбате точно како играте, Optic Yellow Yellow ги прави овие топки лесни за следење и лоцирање во текот на денот или под светлата. Совршено за деца, младински играчи на мекобол и други почетници да научат како да ги следат, фрлаат и полетуваат топката со леснотија.