Научни алатки за сечење - TM14-1.25mm -H - Мил за нишки, He, int/ext, SC, M14x1.25mm

Научни алатки за сечење - TM14-1.25mm -H - Мил за нишки, He, int/ext, SC, M14x1.25mm

DEN 2.67

Свеж

Достапно.

Овие мелници за навои со спирално-флуида имаат светла завршница што обезбедува мазна, полирана површина. Овие мелници за навои со спирално-флуида имаат светла завршница што обезбедува мазна, полирана површина. Овие мелници за навои со спирално-флуида имаат светла завршница што обезбедува мазна, полирана површина. Тие се погодни за апликации за општа намена со побавна брзина во нефрозни материјали. Мелниците за конец се направени од карбид, кој нуди одлична отпорност на абење, отпорност на топлина и цврстина. Мелници за навој со спирално-флуида имаат спирални флејти кои го дистрибуираат оптоварувањето на чипот, бидејќи мелницата за навој го отстранува материјалот за да ги исече навоите во постојната дупка или на надворешната површина на дел. Тие обезбедуваат помазна сечење од мелници за нишки со права и еден профил и се користат за создавање навои на цврсти или тенок handalид материјали. Мелници за навој со текстови можат да создадат внатрешни навои со истиот терен во голем број на дијаметри на дупки, елиминирајќи ја потребата за промена на алатките при навојување повеќе дупки со различни големини. Мелниците за навој се употребливи само во CNC машините кои имаат спирална способност за интерполација. Овој список е за секоја. Материјал за крајна мелница : Номенклатура на карбид : ТМ целосна должина (внатре) : 3.5 за употреба со : - Должина на сечење : 1.1030 во Шанк Диа. : 1/2 во типот : спирални, внатрешни или надворешни флејти : 4 Тип на нишка : Дија за метричко сечење. : 0,450 Должина на сечење (внатре) : 1.103 Големина на низата : Заврши : Полиран Големина : М14 Пич : 1,25мм Апликација : Сите видови на метали, композити и диа за сечење на материјали со тешки машини. (Внатре) : 0,450 Предмет : Мил за нишка целосна должина : 3-1/2 Во материјал - Машината : Конфигурација на алатката за дупчење со карбид : Број на индивидуална листа : Систем за мерење на ТМ : Метрички материјал Апликации : Композитен, челичен секач Дија. - Машинска обработка : 0,4500 Број на флејти : 4 должина на Шанк : 2.3970 Во примарен материјал Примена : Сите секачи за сечење материјали. : 0,4500 во финиш - Машинирање : Светла (неконтролирана) Флејт Тип : спирална серија : СПТМ Тема Стандард : Метричка земја на потекло (предмет на промена) : Соединетите Држави.

Избор на клиенти

GW Schultz Tool, TMM4 серија, 4 FL, 30 ° | Ø.285 | 0,75 во. Loc | .312 во. Shk | 3.0 во. ОАЛ | 3/8-24 нишка | Алтин обложен Свеж
GW Schultz Tool, TMM4 серија, 4 FL, 30 ° | Ø.285 | 0,75 во. Loc | .312 во. Shk | 3.0 во. ОАЛ | 3/8-24 нишка | Алтин обложен

Серијата TMM4 е наша мелница за повеќекратни точки на нашата општа намена 4 fl, 30 ° Ø.285 .75 in Loc .312 in Shk 3.0 in...

DEN 1350.40
GW Schultz Tool, TMM3 серија, 3 FL, 30 ° | Ø.12 | .25 во. Loc | .125 во. Shk | 2.0 во. ОАЛ | M4.5 нишка | Мелница за повеќе Свеж
GW Schultz Tool, TMM3 серија, 3 FL, 30 ° | Ø.12 | .25 во. Loc | .125 во. Shk | 2.0 во. ОАЛ | M4.5 нишка | Мелница за повеќе

Серијата TMM3 е наша мелница за повеќе точки за општа намена 3 fl, 30 ° Ø.12 .25 in Loc .125 in Shk 2.0 in ОАЛ M4.5 Тема карбид �

DEN 441.60
Научни алатки за сечење - TM235-40A - THD Mill, Straight, Int, SC, Tialn, 5/16-40 Свеж
Научни алатки за сечење - TM235-40A - THD Mill, Straight, Int, SC, Tialn, 5/16-40

Облогата на Tialn на овие мелници за нишки со права светлина издржува високи температури и ги штити...

DEN 856.00