VXB Бренд Јапонија MJC-55-EGR 10mm до 13/16 Инчен Вилица-Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар:13/16 Инчен Должина Спојување: 78 Спојување Надворешниот Дијаметар: 55

VXB Бренд Јапонија MJC-55-EGR 10mm до 13/16 Инчен Вилица-Тип Флексибилни Спојка Спојка Создаден 2 Дијаметар:13/16 Инчен Должина

DEN 6392.32

Свеж

Достапно.

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 10мм. Спојување Создаден 2 Дијаметар : 13/16 инчи. Должина На Спојување : 78. Спојување Надворешен Дијаметар : 55. 7-15 дена превозот. VXB Бренд, Nbk Јапонија MJC-55-EGR 10mm до 13/16 инчи-тип флексибилна Спојка Nbk Јапонија MJC-55-EGR 10mm до 13/16 инчи вилица-тип Флексибилна Спојка, ова е тип на вилица флексибилна спојка. Мевот овозможува ексцентричност, аголна неусогласеност и крајна игра. Спојка Со 1 Дијаметар : 10ммспојка Со 2 Дијаметар : 13/16 Инчи Должина на спојување : 78појка Надворешен Дијаметар : 55материјал : Нерѓосувачки Ова е флексибилна спојка од типот на вилицата.Тесното Вклопување овозможува пренос со нула реакција при низок вртежен момент.Лесно вклопување ви овозможува непречено да ги соберете и поделите центарот и ракавот.Одличната флексибилност овозможува ексцентричностаголна неусогласеност и извртување на вибрациите accepted.It има електрична изолацијаправено Во Јапонија Спојка Вметнете Боја На Пајакот : Варира во зависност од поранешната количина на залиха : One ALWBCFMWrench Вртежен Момент (N-m)55307814215 NBK Јапонија MJC-55-EGR 10mm до 13/16 инчи флексибилна Спојкамјц-55-EGR-10mm-13-16nch.

Избор на клиенти

VXB Бренд Јапонија MJC-20CS-ebl 6mm до 6,35 mm Флексибилна Спојка Од Типот На Вилицата Создаден 2 Дијаметар: 6,35 mm Должина Свеж
VXB Бренд Јапонија MJC-20CS-ebl 6mm до 6,35 mm Флексибилна Спојка Од Типот На Вилицата Создаден 2 Дијаметар: 6,35 mm Должина

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 6мм Спојување Создаден 2 Дијаметар : 6,35 мм Должина На Спојување : 30 Спојување

DEN 2360.32
Нбк Јапонија МЈЦ-65К-ГР 1 1/8 инчи до 38мм Флексибилна Спојка Од Типот На Вилицата Свеж
Нбк Јапонија МЈЦ-65К-ГР 1 1/8 инчи до 38мм Флексибилна Спојка Од Типот На Вилицата

Спојка Создаден 1 Дијаметар : 1 1 / 8 инчи Спојка Создаден 2 Дијаметар : 38мм Должина На Спојување : 90 Спојувањ

DEN 2.67
Vxb бренд Јапонија MJB-65-ebl 18mm до 22 mm Флексибилно спојување од типот на вилицата, со дијаметар 2 Дијаметар: 22мм Должина Свеж
VXB бренд Јапонија MJC-55-eBl 18mm до 3/4 инчен флексибилен спој за спојување на типот на вилицата Должи 2 Дијаметар: 3/4 инчен Свеж
Нбк Јапонија МЈЦ-80С-рд 42мм до 45мм Флексибилна Спојка Од Типот На Вилица Свеж
Нбк Јапонија МЈЦ-80С-рд 42мм до 45мм Флексибилна Спојка Од Типот На Вилица

Нбк Јапонија МЈЦ80Срд 42мм до 45мм флексибилна Спојка од типот на вилицанбк Јапонија МЈЦ80Срд 42мм до 45мм Фл�

DEN 5047.36
Нбк Јапонија МЈЦ-95ЦСК-РД 28мм до 48мм Флексибилна Спојка Од Типот На Вилица Свеж
Нбк Јапонија МЈЦ-95ЦСК-РД 28мм до 48мм Флексибилна Спојка Од Типот На Вилица

Нбк Јапонија МЈЦ95ЦСКРД 28мм до 48мм флексибилна Спојка од типот на вилицанбк Јапонија МЈЦ95ЦСКРД 28мм до 48м

DEN 3.33
VXB Brand Japan MJC-65CSK-EBL 22mm to 7/8 inch Jaw-Type Flexible Coupling Coupling Bore 2 Diameter:7/8 inch Coupling Length: Свеж
VXB Brand Japan MJC-65CSK-EBL 22mm to 7/8 inch Jaw-Type Flexible Coupling Coupling Bore 2 Diameter:7/8 inch Coupling Length:

Спојување со дијаметар од 1 дијаметар : 22мм Спојување со дијаметар од 2 дијаметар : 7 / 8 инчи Должина на спо

DEN 3.00
VXB бренд Јапонија MJC-65CS-GR 11/16 инчи до 32мм Флексибилно спојување на типот на типот на вилицата Долга 2 Дијаметар: 32мм Свеж
VXB бренд Јапонија MJC-65CS-Gr 18mm до 24мм Флексибилно спојување на типот на вилицата, се појави 2 Дијаметар: 24мм Должина Свеж
VXB бренд Јапонија MJC-65CS-Gr 18mm до 24мм Флексибилно спојување на типот на вилицата, се појави 2 Дијаметар: 24мм Должина

Спојување на носење со 1 дијаметар : 18мм Спојување на носење 2 дијаметар : 24мм Должина на спојување : 90 Спо�

DEN 8504.32
VXB бренд Јапонија MJC-40CS-RD 15mm до 18мм Флексибилно спојување на типот на вилицата на вилицата ДОГОВОР 2 Дијаметар: 18мм Свеж
Нбк Јапонија МЈЦ-80-ЕВХ 20мм до 24мм Флексибилна Спојка Од Типот На Вилицата Свеж
Нбк Јапонија МЈЦ-80-ЕВХ 20мм до 24мм Флексибилна Спојка Од Типот На Вилицата

Нбк Јапонија МЈЦ80ЕВХ 20мм до 24ммтип флексибилна Спојканбк Јапонија МЈЦ80ЕВХ 20мм до 24мм Флексибилна Спојк

DEN 2.67
VXB бренд Јапонија MJC-55K-Wh 5/8 инчи до 13/16 инчен флексибилно спојување на типот на типот, ДОГОВОР 2 ДИАМЕТЕР: 13/16 инчи Свеж