Филтри за фонтана за фонтани со вода за миленичиња Фонтана за замена на филтри за замена на филтри компатибилни не'рѓосувачки челик 2L/67oz, 3,2L/108oz Прилагодлив проток н

Филтри за фонтана за фонтани со вода за миленичиња Фонтана за замена на филтри за замена на филтри компатибилни не'рѓосувачки

DEN 3.33

Свеж

Достапно.

За да ја задржите водата чиста, заменете го филтерот во рок од 2-4 недели. Во домаќинство со повеќе мачки, можете да го замените на секои 2 недели. Фонтаните за мачки треба да се чистат најмалку еднаш неделно. Компатибилен со не'рѓосувачки челик 67oz/2 L, 3.2 L/108oz прилагодлив фонтана на миленичиња за миленичиња. Филтерот се состои од памучен слој, активиран јаглерод. Може да ја филтрира косата, да отстрани мирис и остатоци, да го подобри вкусот на водата за да милениците можат да пијат чиста вода цел ден и да спречат заболување на уринарниот тракт. Сет за филтрирање на вредност : Пакет од 4 филтри, пакет од 4 сунѓери пред филтер. За да ја задржите водата чиста, заменете го филтерот во рок од 2-4 недели. Исплакнете го филтерот за јаглерод со мачки со вода темелно пред употреба, а потоа инсталирајте го филтерот за фонтана за мачки во фонтаната за вода за пиење мачки. Компатибилен со не'рѓосувачки челик 67oz/2 L, 3.2 L/108oz прилагодлив фонтана на миленичиња за миленичиња. Филтерот се состои од памучен слој, активиран јаглерод. Може да ја филтрира косата, да отстрани мирис и остатоци, да го подобри вкусот на водата за да милениците можат да пијат чиста вода цел ден и да спречат заболување на уринарниот тракт. Сет за филтрирање на вредност : Пакет од 4 филтри, пакет од 4 сунѓери пред филтер. За да ја задржите водата чиста, заменете го филтерот во рок од 2-4 недели. Исплакнете го филтерот за јаглерод со мачки со вода темелно пред употреба, а потоа инсталирајте го филтерот за фонтана за мачки во фонтаната за вода за пиење мачки. Фонтана за пиење на еверибе 8 парчиња активирани филтри за јаглерод и 8 парчиња филтри за пена за мачки и кучиња. Во светот на мачките, проточната вода е почиста и вкусна. Чистата вода е неразделно поврзана со филтрацијата. Активиран филтер за јаглерод е од суштинско значење. Активиран филтер за јаглерод Евилибе го прочистува квалитетот на водата, темелно ги отстранува косата, нечистотијата и остатоците и ги отстранува мирисите, го штити здравјето на мачката, ја зголемува количината на вода што ја пие мачката и ја спречува мачката да пие помалку вода за да влијае на здравјето на мачката. Активираниот филтер за јаглерод фаќа коса и нечистотија, што обезбедува правилно работење на пумпата.

Избор на клиенти