Bosch PS130N 12V MAX 3/8 IN. Дупче/возач на чекан, сина и бош 65 парчиња дупчење и возење мешан сет MS4065

Bosch PS130N 12V MAX 3/8 IN. Дупче/возач на чекан, сина и бош 65 парчиња дупчење и возење мешан сет MS4065

DEN 2.33

Свеж

Достапно.

Ефективна вежба за чекан/дизајн на возачот - има про моќ во 3/8 in. Вежба за чекан/возач на само 1,9 фунти. (Само алатка, не вклучувајќи ја и батеријата). Професионален мотор-испорачува 265 in-lbs. вртежен момент и максимална брзина од 1.300 вртежи во минута и до 19,000 вртежи во минута за реални перформанси. Компактно куќиште - има должина на главата од само 8,0 ин. и тежина од само 1,9 фунти. (Само алатка, не вклучувајќи ја и батеријата). Разновиден : Овој сет вклучува широк спектар на битови на возачот и битови за вежбање, како и избор на додатоци за да помогне во голем број апликации за дупчење и прицврстување. Квалитет : Вклучените битови на возачот имаат дизајни за да го намалат оштетувањето на главата на завртката и да обезбедат подобра моќност на бит. Советите за бит за вежбање на вежба обезбедуваат лесно започнување со дупчење и се идеални за различни апликации како што се дрво, метал, asonидање и многу повеќе. Погодност : Со толку широк спектар на делови и опции за додатоци, овој сет е зделка за секојдневни задачи од гаражата до работилницата до домот. Ефективна вежба за чекан/дизајн на возачот - има про моќ во 3/8 in. Вежба за чекан/возач на само 1,9 фунти. (Само алатка, не вклучувајќи ја и батеријата). Професионален мотор-испорачува 265 in-lbs. вртежен момент и максимална брзина од 1.300 вртежи во минута и до 19,000 вртежи во минута за реални перформанси. Компактно куќиште - има должина на главата од само 8,0 ин. и тежина од само 1,9 фунти. (Само алатка, не вклучувајќи ја и батеријата). Разновиден : Овој сет вклучува широк спектар на битови на возачот и битови за вежбање, како и избор на додатоци за да помогне во голем број апликации за дупчење и прицврстување. Квалитет : Вклучените битови на возачот имаат дизајни за да го намалат оштетувањето на главата на завртката и да обезбедат подобра моќност на бит. Советите за бит за вежбање на вежба обезбедуваат лесно започнување со дупчење и се идеални за различни апликации како што се дрво, метал, asonидање и многу повеќе. Погодност : Со толку широк спектар на делови и опции за додатоци, овој сет е зделка за секојдневни задачи од гаражата до работилницата до домот.

Избор на клиенти